ÜYE OL

DERNEĞİMİZ / Sağlık Müdürümüz

Doç. Dr. Ali Ramazan BENLİ
İl Sağlık Müdürü

Aslen Yahyalı'lı olan Dr. Öğr. Üyesi Ali Ramazan BENLİ 1976 yılında Develi'de dünyaya geldi. Orta ve lise öğrenimini Kayseri'de tamamladı. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni 2001 yılında bitirdi.

Askerliğini Isparta İç Güvenlik Eğitim ve Tatbikat Merkez Komutanlığı'nda Tabip Asteğmen olarak tamamladı.

2001-2003 yılları arasında Kayseri Yahyalı Yerköy Sağlık Ocağı Tabipliği ve Sorumlu Hekimi olarak görev yaptı. Yine 2003 yılı içinde Kayseri Sancaktepe Semt Polikliniği Sorumlu Tabibi-Kurucusu olarak görev aldı. 2003-2005 yılları arasında
Erciyes Üniversitesi Fizyoloji Anabilim DalındaAraştırma Görevlisi olarak akademik hayatına başladı. 2005-2008 yıllarındaVakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Aile Hekimliği İhtisası yaptıktan sonra,2009-2010 yılları arasındaİstanbul Örnektepe AÇSAP Aile Hekimliği Uzmanı olarak çalıştı. 2010-2013 yılları arasında İstanbul Fatih 11 No’lu Aile Sağlığı Merkezi kurucusu ve sorumlu hekimi olarak görev yaptı.

2013 yılında Kayseri Develi Toplum Sağlığı Merkezi'nde Aile Hekimliği Uzmanı olarak görev yaptıktan sonra aynı yıl
Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Anabilim Dalı'nda yardımcı doçent olarak görevine başladı.Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi'ndeki görevi boyunca Acil Servis Sorumluluğu,Aile Hekimliği Anabilim Dalı Kuruculuğu, Sağlık Kurulu Başkanlığı, Etik Kurul Üyeliği, Palyatif Bakım Ünitesi Kuruculuğu, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Kuruculuğu, Evde Sağlık Hizmetleri Birim Koordinatörlüğü gibi birçok alanda aktif görev yapmıştır. Akademik anlamda Aile Hekimliği, Palyatif Bakım ve Kupa Tedavi üzerine çalışmalarda bulunmuştur.

24 Kasım 2017 tarihinde Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü görevine başlayanDoç. Dr.Ali Ramazan BENLİ'ninulusal ve uluslararası dergilerde yayımlanmış çok sayıda bilimsel yayını bulunmaktadır.

İngilizce ve Arapça bilmektedir.

Evli ve 3 çocuk babasıdır.

ANADOLU SAĞLIK TURİZM DERNEĞİ
Atatürk Bulvarı Hastane Caddesi No.44 /1 Kocasinan/ KAYSERİ