ÜYE OL
|

HABER VE DUYURULAR

Kayseri Valimizi Ziyaret Ettik - 23 Ocak 2019
ASTUDER Yönetim Kurulu olarak Kayseri Valisi Sayın Şehmus Günaydın Beyi makamında ziyaret ettik. Sağlık Turizmi konusunda her noktada destek vereceklerini ifade etmeleri Şehrimiz adına son derece önemlidir. ASTUDER Yönetim Kurulu olarak Kayseri Valisi Sayın Şehmus Günaydın Beyi makamında ziyaret ettik. Sağlık Turizmi konusunda her noktada destek vereceklerini ifade etmeleri Şehrimiz adına son derece önemlidir.

ASTUDER Yönetim Kurulu olarak Kayseri Valisi Sayın Şehmus Günaydın Beyi makamında ziyaret ettik. Sağlık Turizmi konusunda her noktada destek vereceklerini ifade etmeleri Şehrimiz adına son derece önemlidir.ASTUDER Yönetim Kurulu olarak Kayseri Valisi Sayın Şehmus Günaydın Beyi makamında ziyaret ettik. Sağlık Turizmi konusunda her noktada destek vereceklerini ifade etmeleri Şehrimiz adına son derece önemlidir.ASTUDER Yönetim Kurulu olarak Kayseri Valisi Sayın Şehmus Günaydın Beyi makamında ziyaret ettik. Sağlık Turizmi konusunda her noktada destek vereceklerini ifade etmeleri Şehrimiz adına son derece önemlidir.ASTUDER Yönetim Kurulu olarak Kayseri Valisi Sayın Şehmus Günaydın Beyi makamında ziyaret ettik. Sağlık Turizmi konusunda her noktada destek vereceklerini ifade etmeleri Şehrimiz adına son derece önemlidir.

ASTUDER Yönetim Kurulu olarak Kayseri Valisi Sayın Şehmus Günaydın Beyi makamında ziyaret ettik. Sağlık Turizmi konusunda her noktada destek vereceklerini ifade etmeleri Şehrimiz adına son derece önemlidir.
SON EKLENENLER
ANADOLU SAĞLIK TURİZM DERNEĞİ
Atatürk Bulvarı Hastane Caddesi No.44 /1 Kocasinan/ KAYSERİ
Tel: 0 352 333 22 33 / 110
Web tasarım ajansı Medyatör